Alanud aasta toob meie vannitubadesse tagasi midagi huvitavat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba.
Vannituba. Foto: www.flickr.com

Oma ala spetsialistid teavad ennustada, et tänavune vannitoatrend tuleb santehnika valdkonnast. 

Nimelt pidavat jõudsalt tagasi tulema bideed, aga seda mitte enam eraldi potina, vaid tualetipoti külge kinnituva spetsiaalse prill-lauana, vahendab portaal TreeHugger. 

Kust selline info pärineb? Ikka sealt, kust saavad alguse paljud lõpuks meiegi kodudesse jõudvad trendid - Ameerikast. Seal hakkas bideevaimustus endast märku andma tegelikult juba eelmise aasta alguses, mil see oli küll veel peamiselt väga rikaste väga suurte puhtusearmastajate rida. Toona soovitasid USA sisustusajakirjad kõigil soetada endale 1200euroseid bidee-prill-laudu, mis teevad keha tagaosa puhastamisel sada imet.

Tänaseks päevaks, nagu arvata võiski, on turule tulnud palju alternatiive, mõned luksuslikumad, teised lihtsamad, ja odavama korraliku bidee võib kätte saada juba 50 euroga.

Miks peaks üks kodumajapidamine aga tavalise tualettpaberi asemel bidee kasuks otsustama? Bideetootja  Toto hinnangul sellepärast, et oleks aeg edasi liikuda vanamoodsate ja ebaefektiivsete tualetihügieeniharjumuste juurest. 

Kuidas tundub, kas bideest võib saada ka osa sinu vannitoast? Või kasutad seda juba? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles