Naine ei saa kodu müüa, sest pool magamistoast kuulub tema naabrile

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarismaja Suurbritannias.
Paarismaja Suurbritannias. Foto: www.flickr.com

Üks koduomanik on olukorras, kus ta ei saa müüa oma poolt paarismajast, sest osa magamistoast kuulub tema naabrile. Ühe võimaliku ostja on selline kummaline olukord juba eemale peletanud.

Britt Samantha Sweeney sai kummalisest korraldusest teada alles siis, kui ta möödunud kevadel kodu müüki tahtis  panna, vahendab Daily Mail. 

Firma, kellelt ta 2006. aastal kodu ostis, ei maininud talle poole sõnagagi, et üle ühise sissesõidutee ulatuv magamistuba jaotub kaheks ja osa sellest kuulub tema naabrile. 

Nimelt müüs maja ehitanud firma maatüki tema naabrile, ehitas siis valmis maja, millest osa kuulub Samanthale ja seda nii, et osa tema majast asub naaberkrundil, ning müüs selle omakorda uuesti Samanthale. 

Sisuliselt müüsid nad osa maast maha kaks korda. Mugavalt on firma praeguseks tegevuse lõpetanud. 

Kuidas olukord laheneb, pole tänaseks veel selge, kuid Samantha üritab igal juhul paberid korda ja oma magamistoa täies ulatuses endale saada enne, kui majamüügiga edasi läheb. Üks ostuhuviline on tal pärast segaduse ilmsikstulekut olnud, kuid kui too kuulis, mis segadus majaostuga kaasneb, loobus ta kohe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles