Venelaste eriti nutikas lahendus aitab tillukesele kodule ruumi lisada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamiskastiga minikorter.
Magamiskastiga minikorter. Foto: treehugger.com

Kui väga tahaksid oma kööktoale ruumi lisada ja ära mahutada nii magamis- kui ka elutoa, võid abi saada sellest nutikast lahendusest, mis lisaks jätab võimaluse arvukateks panipaikadekski.

Tegemist on omapärase magamiskastiga, mis näeb välja nagu voodisuurune tõstetud alusel kuubik. Selle sees üleval on voodi, voodi all aga arvukalt panipaiku.

Foto: treehugger.com

34-ruutmeetrises Moskva korteris saab seda lahendust ka näha. Disainer Alireza Nemati rajas nutikaid ruumisäästjaid täis kodu iseendale ja abikaasale ning multifunktsionaalne magamiskast on selle elamise kahtlemata kõige silmatorkavam ja uuenduslikum lahendus.

Foto: treehugger.com

Tänu heale disaineritööle ei näe magamisruum välja juhuslik ja algeline, vaid tundub stiilne ja kvaliteetne. 

Kui see lahendus korterist puuduks, pidanuks pere kas loobuma stiilsest (ja arvukalt nutikaid panipaiku peitvast) elutoast või leppima diivanvoodi ja tõsiasjaga, et nende magamistuba on ühtlasi nende elutuba. Nüüd on neil hoolimata nappidest ruutmeetritest siiski kaks eraldi ruumi.

Foto: treehugger.com

Vaata rohkem fotosid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles