Fotod: ühe pere tillukese kodu omapärane keskpunkt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: treehugger.com

Kui muidu kuulub kodu südame tiitel köögile, siis selles peres see nii ei ole. Siin on kodu keskpunktiks hoopis teistmoodi lahendus.

Selle neljaliikmelise Taani perekonna elu keerleb nimelt ümber trepi: see on korraga nii pääs teisele korrusele, mugav ja suurejooneline nõudekapp ja sellest väljavolditav pink kööki kui ka ruumikas panipaik teisele poole ruumi eraldavat klaasseina. 

Foto: treehugger.com
Foto: treehugger.com

Kui kodu on pisike ja pere ei taha kolida, tuleb sääraseid multifunktsionaalseid lahendusi enamasti palju välja mõelda. Nii ka selles korteris. Teisel korrusel laiutab vanemate magamistoas hiiglaslik voodi, kuid kui vaja, saab selle püsti tõsta ja seinasuuruse peeglina kasutada. See vabastab hulga tarvilikku põrandapinda. Voodi kohale on ehitatud eriti vinged panipaigad.

Foto: treehugger.com
Foto: treehugger.com

Ja lastetuba, olgugi, et pisike, on tulvil nutikaid lahendusi, et lapsed mahuksid tuppa nii magama kui ka mängima. Ilmselt on see planeeritud paremini kui paljud suuremad lastetoad.

Foto: treehugger.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles