5 suurt viga, mida köögimööbli tellimisel tehakse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök.
Köök. Foto: www.flickr.com

Sul on ees köögimööbli tellimine, kuid varasemat kogemust sellega ei ole? Enne tellimuse tegemist veendu, et sa neid vigu ei tee. 

Vead, mida inimesed köögimööbli tellimisel enamasti teevad: 

1. Võrreldakse pakkumisi vaid hinna alusel

Odav hind on alati ahvatlev, kuid tavaliselt tuleb see millegi arvelt. Enne ostma tormamist tuleks end kindlasti viia kurssi sellega, millistest materjalidest köök valmistatud on. Hind on tähtis, kuid see ei saa kujuneda kvaliteedi arvelt

2. Teadmatus köögi planeerimisel

Arvesse tuleks kindlasti võtta seda, kui palju aega köögis veedetakse ning kui palju või vähe on tarvis panipaikasid. Oluline aspekt, millele tuleks kindlasti mõelda, on töötasapinna kõrguse ja sügavuse hindamine – nii, nagu on olemas väiksemad ja suuremad köögid, on ka lühemaid ja pikemaid inimesi, kellel eri kõrgusega tööpindadega töötamisel võib kasutusmugavus olla üsna erinev.

3. Teadmatus eri materjalide suhtes

Kui planeering on paigas, on vaja välja valida materjalid. Mõelda tuleks nii sellele, millistest materjalidest köök sellesse keskkonda sobib kui ka kasutusmugavusele. On materjale, mis vajavad pidevat hooldamist, ja on materjale, mis erilist hoolt ei vaja. 

4. Ei mõelda pakkuja usaldusväärsuse peale

Kuna mööblipakkujaid on palju, tuleks enne tellimuse sisse andmist üle kontrollida näiteks ettevõtte makseajalugu, lugeda internetist teiste klientide tagasisidet jne. Nii on kindlam, et pakkuja on ka usaldusväärne. 

5. Loodetakse ise paigaldamisega hakkama saada

Tihti on inimesed arvamusel, et mis see köögimööbli paigaldamine ikka ära ei ole. Lisaks loodetakse sellega ka raha kokku hoida. Tegelikult see nii lihtne aga ei ole ning pigem tuleks töö usaldada professionaali kätesse.

Allikas: Mööblimasin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles