Naine muutis koleda köögi 200 euroga tõeliseks kodu südameks (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HollandAvenueHome

Tundub, et paarisaja euroga ei ole võimalik üht kööki vaat et tundmatuseni muuta? Aga on, nagu see noor naine edukalt tõestab. 

Üle 20 aasta muutumatuna püsinud tumedates värvides köök vajas hädasti värskenduskuuri ja heledamaid toone. Mööbel ja tehnika oli aga väga hästi säilinud, nii et kapitaalset remonti selle ülesande enda kanda võtnud blogija Avery köögis ette võtta ei tahtnud. 

Foto: HollandAvenueHome

Pärast põhjalikku internetis tuhnimist otsustas ta südame rindu võtta ja köögimööbli üle värvida. Tulemus sai suurepärane! Kui enne tundus köök nagu põhjatu koobas, siis pärast uut värvikihti mööblil sai sellest nagu hoopis teine ruum. 

Foto: HollandAvenueHome
Foto: HollandAvenueHome

Avery teab, et tema värvivalik on üsna hetketrendidest lähtuv, kuid ta kinnitab, et need toonid on tema ammused lemmikud ja tõsiasi, et need ühel hetkel pole enam nii trendikad kui praegu, teda seetõttu ka ei häiri. 

Foto: HollandAvenueHome

Rohkem pilte köögist näeb SIIT! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles