Fotod: väga suurte tapeedisõprade kodu Tallinnas

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tihti öeldakse, et julge mustriga tapeet sobib seintele vaid väheses koguses ja ühe ruumi piires mustreid kombineerida pole mõistlik. Selle kodu sisekujundus end nendest tõdedest häirida ei lase.

Tapeeti leiab selle kolmetoalise korteri igas toas, mõnda ruumi jagub seda suisa mitu erinevat, näiteks elutuppa. Kuid ei saa öelda, et tulemusel midagi viga oleks – kuigi kaks täiesti erisugust mustrit, sobivad need omavahel suurepäraselt.

Foto: KV.EE

Magamistoa seinu ehib helesinine tapeet, mis katab kahte seina, jättes servad nii külgedelt kui ka ülevalt vabaks. Sedasi mõjub tapeet seinal rohkem kunstiteose kui seinakatte materjalina. 

Foto: KV.EE

Lastetoast leiab fototapeedi ja ribake tapeeti jagub esikussegi. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Rohkem fotosid leiab KV.EE koduleheküljelt. 

Kas sulle meeldivad värvitud või tapeediga kaetud seinad? Saada meile oma lahedate tapeetidega interjööridest fotosid aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee. Soovi korral võid jääda  anonüümseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles