Pilk peale: järelturult võib hea õnne korral leida köögimööbli poolmuidu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kui pärast remonti uhiuue köögimööbli soetamiseks raha napib, tasub kiigata järelturule: hea õnne korral võib sealt soodsa hinnaga leida tõelisi pärle.

Köögimööbel on teadupärast kodusisustuse kõige kallim kuluartikkel, mistõttu murravad paljud pead, kuidas pärast koduostu või -remonti selle soetamiseks piisavalt raha leida. Kui aga veab, võib järelturult noppida täielikke peavõite, näiteks kas või Arensi mööblit.

1. Midagi klassikalisema joone austajale

Foto: osta.ee

Puhas ja korralik mööbel, millega tuleb kaasa Electroluxi õhupuhastaja, kraanikauss ja segisti. Hetkehind on 113 eurot, oksjoni lõpuni aega neli päeva.

2. Vinge Arensi mööbel

Foto: osta.ee

Puiduspooniga kaetud alumiste ja kõrgläikega mustade ülemiste köögikappidega ARENSi mööblikomplekt on tõeline pilgupüüdja. Komplekti juurde kuulub kvaliteetne köögitehnika, alustades Franke segistist ning lõpetades külmiku ja ahjuga. Fikseeritud hinnaga müügis olev mööbel maksab 2750 eurot.

3. Modernne must köögimööbel

Foto: Soov.ee

Vaikselt sulguvate sahtlite ja ustega Baltesti köögimööbel on müügis kogu selle juurde kuuluva tehnikaga. Komplekti hind on 1000 eurot.

4. Pretensioonitu valge

Foto: Soov.ee

Sisuliselt täiesti uus komplekt: köök on olnud salongis väljas näidisena ja keegi seda kasutanud pole. Kaasa tuleb külmik, nõudepesumasin, valamu ja õhupuhasti. Hind 1200 eurot. 

5. Tiigispoonist kaasaegne komplekt

Foto: Soov.ee

Tiigispoonist kaasaegse joonega minimalistlik mööbel on müügis kogu selle juurde kuuluva Boschi tehnikaga. Hind 4000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles