Enne ja pärast: korter, mille remonti kavandati 40 aastat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: blog.sweeten.com

Kui oled 40 aastat remondiplaane mõlgutanud, kas siis saab kindel olla, et remond sujub tõrgeteta ja lõpptulemus saab selline nagu alati unistanud oled?

Selles sõjajärgse maja korteris tehti viimati 40 aastat tagasi. Kui maja muud ruumid tõsiasjast nii väga ehk aimu ei andnudki, siis köök rääkis selget keelt: on viimane aeg värskenduskuuriks.

Foto: blog.sweeten.com

Kuid väsimuse märke ilmutas elamine ka muidu: põrandad olid kulunud, värv tahtis värskendamist, liistud vahetamist. Korteriomanik Ron soovis, et kodu uus nägu saaks helge, kerge ja voogav. See eesmärk ka täideti.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Kuigi sisekujundaja tegi Ronile ettepaneku köök elutoaga liita, nagu tänapäeval kõikjal kombeks on, otsustas mees sellest siiski loobuda: söögivalmistamisruum on muust elamisest endiselt eraldatud, kuid vaheuksed on eemaldatud. Nii on see pistu muule ruumile lähemale toodud, kuid samas siiski piisavalt eraldiseisev. Köögis toimunud muudatused on aga märkimisväärsed.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles