8 odavat korterit Eesti menukates suvituskohtades

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Suvepuhkus ei pea tähendama elu maal vanaema juures. Kõigil polegi sellist kohta. Suurepärane võimalus enda suve mõnusalt sisustada, on soetada korter mõnda menukasse suvituspiirkonda. Vaatame pakkumised üle.

Eestlastele meeldib suvitada mere ääres, aga meri ei pea sugugi tingimata maal olema. Korter mõnes suvituseks sobivas linnas on mitmes mõttes mugavam kui maakodu: see on väike, kompaktne, jäävad ära paljud majaomaniku mured ja pole kohustust aeda korras hoida. Millised on soodsad võimalused meie menukamates suvituslinnades korteri soetamiseks? Võtsime valikusse 2–3-toalised korterid, mis asuksid pigem kesklinnas ehk siis merest mitte väga kaugel.

Pärnu

1. Kolmetoaline ahiküttega kesklinnas, 33 00 eurot

Foto: KV.EE

Maakleri sõnul on tegu vaikse tänavaga kesklinnas ja vaikus on Pärnu suvist melu arvestades kindlasti teretulnud nähtus. Merest polevat see samuti liiga kaugel. 

2. Saunaga korter soklikorrusel, 39 000 eurot

Foto: KV.EE

Korter asub, tõsi küll, keldrikorrusel, kuid hind on mere lähedust arvestades väga soodne. Aastaringseks elamiseks poleks see ilmselt kuigi hea  lahendus, suvitamiseks aga mõnus küll. 

Haapsalu

1. Kolmetoaline korter kesklinnas, 26 500 eurot

Foto: KV.EE

Korteri lähiümbruses on kõik vajalik, muu hulgas ka näiteks veekeskus. Ja kuna Haapsalu pole suur linn, on merigi vaid jalutuskäigu kaugusel. 

2. Kaunite vaadetega lihtne korter, 26 500 eurot

Foto: KV.EE

Kuigi korteri siseviimistlus vajaks tublisti nüüdisajastamist, on selle vaated Haapsalu linnale need, mis eluaseme kaalumisväärseks muudavad. Sisustust saab ju tasapisi kõpitseda.

Kuressaare

1. Väga vinge kapitaalremonti vajav korter, 25 000 eurot

Foto: KV.EE

Suvekorter ei pea tingimata olema midagi sellist, kuhu kohe sisse kolida. See Kuressaare südames asuv kapitaalremonti vajav kolmetoaline pakub võimaluse luua endale tõeliselt võimas suvekodu.

2. Õdus renoveeritud soodne korter südalinnas, 27 000 eurot

Foto: KV.EE

See korter on sissekolimiseks täiesti valmis. Olemas on kõik vajalik, korter on ilus ja puhas. 

Narva-Jõesuu

1. Korter mere lähedal, 26 000 eurot

Foto: KV.EE

Merest vaid poole kilomeetri kaugusel asuv korter vajab pisut kaasajastamist, aga eeldusel, et päevad mööduvad suures osas rannas peesitades, pole sel ka praegu häda midagi.

2. Rõduga kahetoaline korter, 29 800 eurot

Foto: KV.EE

Mõnus jõe ja mere  läheduses asuv korter, mille köögiesisel rõdul suvepuhkuse ajal ideaalne hommikueinet süüa, et seejärel suplema minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles