Fotod: väga ebaõnnestunud planeeringuga korter uusarenduses

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kotaku.com

Kuigi uusarenduste planeeringute kallal nurisetakse sageli, pole ükski seninähtutest nii kehvasti (või hoopis uuenduslikult?) kavandatud kui see siin.

Tokyo kinnisvaraturul ootab uut omanikku uusarenduse üürikorter, kus on on olemas kõik eluks vajalik: vannituba, pesumasin, dušš ja tualett, kuid küsimus on planeeringus. Tualetipott, vahendab sealne kinnisvaraportaal Kotaku, asub nimelt koridoris, otse sissepääsu kõrval.

Foto: kotaku.com

Potti ei eralda muust koridorist mitte miski, isegi mitte kardin. Inimene, kes selle korteri üürile võtab, peab olema ise vabameelne ja kõik, kes talle külla tulevad, peaksid olema sama vabameelse mõtlemisega, sest faktist, et tualetti ükski sein ei ümbritse, ei tohi lasta end häirida.

Foto: kotaku.com
Foto: kotaku.com

Korteri eest küsitakse ligi 500 eurot kuus ja inimesed naljatavad, et ilmselt on tegu kõige kallima suure vannitoaga, mida kunagi üürile pakutud on. 

Üldjoontes aga, arvestades elamispindade puudust Tokyos, on tegemist üsna ruumika elamisega. Ja ei maksa muretseda, duširuum on eraldiseisev. 

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles