Fotod: pool sajandit tühjana seisnud kodu, kus detailigi muudetud pole

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.williampitt.com

Kuidas tunduks kodu, kus poole sajandi jooksul mitte ühtegi detaili muudetud ei ole? Vaata, milline üks sellistest välja näeb.

New Yorgi lähistel asuv maja on viimase 50 aasta jooksul küll eeskujulikult hooldatud, kuid midagi selle interjööris ega eksterjööris muudetud ei ole, vahendab kinnisvarablogi William Pitt.

Foto: www.williampitt.com

Pere, kellele maja kuulub, on aastakümnete väitel hoonet väga kalliks pidanud ja seda alati eeskujulikult korras hoidnud, mis siis, et suurema osa ajast pole keegi seal elanud. 

Maja valmis 1921. aastal, selle ehitamisele pühendati palju aega ja energiat, palgati parimaid ehitajaid. 1960ndatel oli ilmselt maja senine hiilgeaeg: sel ajal oli seal isegi oma väike bensiinijaam ja paigaldati tol ajal üsna uuenduslik nähtus: kastmissüsteem.

Foto: www.williampitt.com

Pärast maja esialgse omaniku surma pole üsna heal järjel pere, kel palju teisigi kinnisvaraobjekte, leidnud aega ega võimalust häärberis elada. Küll aga on nad seda terve selle aja, kuni tänase päevani, väga heas korras hoidnud. Nüüd on majaehitaja lapselapse hinnangul lihtsalt aeg, et väärikas maja saaks endale uue elu ja omanikud, kes seda ka reaalselt kasutavad. 

Foto: www.williampitt.com

Hind on hoonel muidugi kopsakas: tervelt 1,6 miljonit dollarit.

Vaata rohkem pilte SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles