Viis Mustamäel asuvat korterit, mis sisekujundusega üllatavad

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Mustamäe linnaosa on pigem tuntud üksluiste paneelmajade kui põnevate ehitiste ja disaini poolest. Siiski leidub ka tavapärastes hoonetes huvitava interjööriga kodusid, mis sobiksid välimuselt hoopis Kalamaja miljöösse.

Avar ja valgusküllane korter Sõpruse puiesteel

75-ruutmeetrises korteris on kaks magamistuba ning avar elutuba, mis on ühendatud hästivarustatud köögiga. Kolmetoalisele korterile lisab avarust heledates toonides siseviimistlus. Kahes suunas paiknevatest suurtest akendest avanevad kaunid vaated Nõmmele ja Tallinna lahele. Korter on müügis 119 500 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.ee koduleheküljelt

Foto: www.kv.ee

Sisekujundaja abiga kujundatud maitsekas kodu

Neljatoaline korter on kujundatud pererahvale omaselt maitsekalt, pastelsetes toonides. Kogu korteri mööbel, mis on võimalik kinnisvara ostmisel sisse jätta, on väga kvaliteetne ja värske. Kõik toad asetsevad eraldi ning avatud köögist avaneb uks suurele kinni ehitatud rõdule. Korter on müügis 138 000 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.ee koduleheküljelt

Foto: www.kv.ee

Pilkupüüdva sisustusega pesa sisekvartalis

Kolmetoaline huvitava mööbliga korter on 104-ruutmeetrine ning võimaldab kergseina abil teha juurde ühe magamistoa ja soovi korral avara walk-in garderoobi. Korteris on kaks tualettruumi ning hind sisaldab ka parkimiskohta privaatses autoparklas. Korteri ostmisel jääb sinna täispuidust käsitsi tehtud esiku- ja köögimööbel koos integreeritud tehnikaga. Korter on müügis 175 000 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.ee koduleheküljelt

Foto: www.kv.ee

Läbimõeldud ja stiilse disainiga korter Kadaka teel

Kahetoaline kodu koosneb esikust, avatud köögist, rõduga elutoast, walk-in garderoobiga magamistoast ning vannitoast. Korter on stiilselt ja kaunilt renoveeritud ning hubane sisekujundus on detailideni läbimõeldud. Kuna naabermaja pole vastas, avaneb korteri akendest rahulik vaade. Korter on müügis 79 500 euroga. 

Rohkem infot ja pilte leiab KV.ee koduleheküljelt

Foto: www.kv.ee

Maitsekas ja avara planeeringuga korter Sõpruse puiesteel

Neljatoaline korter on eriliselt mugava ja suurepäraselt läbimõeldud planeeringuga, avara vaatega ja valgusküllane. Korteri aknad avanevad maja mõlemale poole ning olemas on ruumikas, klaasitud rõdu. Renoveerimise käigus on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale ning korteri põrandat katab naturaalne parkett. Korter on müügis 169 900 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.ee koduleheküljelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles