Fotod: kunstiline ja avar stuudiokorter Sikupillis

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Sikupillis, Fahle maja paekiviosas, müüakse kahetoalist stuudiokorterit, mis paistab silma kõrgete lagede, suurte akende ja hoolikalt valitud värviliste sisustuselementide poolest.

Lõunasse avanev, avar ja kõrge laega korter on ehitatud läbi kahe korruse. Kokku on korteris pinda 86 ruutmeetrit. See hõlmab esikut, suurt elutuba ja kööki, suurt vannituba, magamistuba ja WCd.

Foto: www.kv.ee

Elutuba on korteri süda, kus on väga palju avarust. Toas on kaks kõrget akent, mis valgustavad tervet korterit.

Foto: www.kv.ee

Elutoaga külgneb köök, mis on avatud elutoa suunas, kuid on siiski eraldiseisev. Köögimööbel on valmistatud wenge-puidust ning kasutatud on peamiselt Siemensi ja Boschi tehnikat. 

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Magamistuba asub teisel korrusel, kus on ka tualettruum. Ülemisel korrusel on soovi korral võimalik uste ja vaheseinte lisamisega luua juurde väike tuba.

Foto: www.kv.ee

Korterisse on sisse ehitatud vannitubade mööbel, esiku ja magamistoa kapid ning magamistoa voodi.  

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Hoonel on väga avarad ja suured sissepääsud ja koridorid, mis muudavad lastekärude ja jalgratastega liikumise eriti mugavaks. 

Foto: www.kv.ee

Hoone esimesel korrusel asub ka restoran ja kohvik, kus on võimalik hommikuti einestada. 

Foto: www.kv.ee

Fahle maja on 2007. aastal valminud arhitektuuripärl, mis on pälvinud Eesti Kultuurkapitali aastapreemia ning saanud palju rahvusvahelist tunnustust.

Vaata kodu müügikuulutust portaalist kv.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles