Veidrad asjad, mida inimesed surnud vanemate kodust leidnud on

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Getty Images

Paljud inimesed ei oska ettegi aimata, mida nad pärast vanemate surma neile kuuluvate asjade hulgast leida võivad. Need inimesed avaldasid Quora foorumis oma kõige šokeerivamad leiud.

Seinte sisse peidetud alkoholipudelid

Kasutaja Cardinal Robbins väitis, et leidis alkoholipudeleid vähemalt 300 tükki ning nende seinte sisse peitmine oli tema isa viis alkoholiprobleemiga tegelemiseks. «Pärast igapäevase kuuspaki ära joomist leidis ta pudelite välja viskamisele veidike teistsuguse lahenduse,» kirjutas Robbins.

Lugematu arv konservtoite

See, mis John Sergentit tema vanematekodus üllatas, ei olnud mitte toit, vaid konservide kogus. «Kapid, mis tundusid vaid paarirealised, olid tegelikult ilmatu sügavad ja purkidega täidetud. Leidsin neid ka voodi alt ja tagaruumidest,» kirjutas ta. Samuti mainis Sergent, et osa konservide kehtivus lõppes juba 1970. aastatel.

Eriti paljastav abielu tõendav dokument

Isegi kui Ian Halliday emal ei olnud midagi head öelda väljaspool abielu sündinud laste kohta, oli ta ise üks neist – vähemalt selle avastas Halliday vanavanemate abieludokumendilt. «Minu vanavanemad abiellusid 1926. aasta mais, mitte 1925. aasta mais, nagu mu ema alati väitnud oli. Ema sünniaeg oli 1926. aasta oktoobris.»

Ravimid «romantilisteks olukordadeks»

Kahjuks sai Ann Silberman teada, et tema isale meeldis hoida erektsiooni tekitamiseks mõeldud tablette nii elutoas, köögis, vannitoas kui ka magamistoas. «Minu jaoks ei olnud imelik see, et ta neid tablette tarvitas. Imelik oli hoopis see, et ta neid absoluutselt igal pool hoidis – nagu ei tahaks neist iialgi rohkem kui mõne sammu kaugusel olla.»

Armastuskirjad võõrastele naistele

«Isal oli minu emaga, kes oli õpilane ühes tema loengus, pigem lühikene suhe. Tuleb välja, et sama intiimne kokkupuude oli tal ka tosina teise naisega,» kirjutas Adrianne Lawrence. «Probleem ei olnud tegelikult selles, et kirjad ei olnud mõeldud mu emale. Pigem oli probleemiks see, et mu isa oli katoliku kiriku preester.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles