7 asja, mis igal inimesel 30. eluaastaks kodus olemas peaks olema (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

30. eluaastaks võiks suuremad heitlused elus olla juba möödas ja saavutatud teatav stabiilsus. Seda ka kodus. On esemeid, mis selleks ajaks kindlasti elamises olemas võiks olla.

Voodi

Poroloonmadrats põrandal võiks neljandasse kümnendisse sisenedes selja taha jääda. Aeg on soetada kvaliteetne voodi ja korralik madrats. 

Mõni hoolealune

30. eluaastaks tekib paljudel soov kellegi eest hoolt kanda ja sellele soovile võiks järele anda, võttes kas või potilille, kui koer või kass liiga suure tükina tundub.

Korralik töötool

Kui su kodu osaks on kodukontor, peaks kirjutuslaua taga olema korralik töötool. Su selg ei lähe ajaga nooremaks, nii et hakka selle eest parem hoolt kandma.

Mõni igavene ese

Olgu selleks mööblitükk või maal, selleks vanuseks võiks sul kodus olla mõni ese, mis jääb sinuga alatiseks ning mida lastele ja lastelastelegi pärandada. See ei pea olema tippkunstniku kallis teos või disainmööbel, oluline on, et asjal oleks sinu jaoks hing.

Korralikud tööriistad ja koristustarbed

Tudengipõlves võisid üritada nõudepesuvahendiga pesu pesta ja noaga kruvisid paika keerata, kuid praeguseks vanuseks peaks su kodus leiduma õiged puhastusvahendid ja korralikud baastööriistad.

Igal asjal oma koht

Selleks vanuseks võiks kodu paigas olla ka siis, kui tegu on endiselt üürikorteriga. Igal asjal võiks oma koht, toas ei tohiks kõrguda raamatuhunnikuid ja riidemägesid.

Kvaliteetne voodipesu

Polüesterlirakad võiksid jääda minevikku, investeeri korralikku puuvillasesse või linasesse voodipesusse. Piisab kahest komplektist, üks on käigus, teine pesus. Aga need kaks olgu korralikud.

Allikas: ApartmentTherapy

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles