5 kodumaist tegijat, kellele Disainilaadal kindlasti pilk peale visata

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KrootLight messil.
KrootLight messil. Foto: Sander Ilvest / Postimees

MiuRio, PULO Design ja paljud teised on koduportaali veergudelt juba läbi käinud, kuid messi Interjöör 2017 Disainilaadal osaleb ka palju veel mitte nii tuntud tegijaid, kellele pilk peale visata tasuks. Valisime välja viis sellist.

Pesuliisu

Foto: Pesuliisu

Pesuliisu tooted on päästerõngaks neile, kes kuivatit ei armasta, aga on lõpmatuseni tüdinenud kolakatest metallist kuivatusrestidest, mida igast supermarketist osta saab. Pesuliisu tooted on puidust ja ei riiva silma. Valikus palju erinevaid nutikaid ruumisäästlikke lahendusi.

KrootLight

Foto: KrootLight

Taaskasutatud materjalidest valmistatud omapärased valgustid. Teisele ringile lähevad siin nii puit kui metall. Kel väga täpne nägemus, millist valgustit vaja, sellele teeb KrootLight toote valmis eritellimusena. 

ConcTex Tile

Foto: ConcTex Tile

Tekstiiliga dekoreeritavad niiskuskindlad põranda- ja seinaplaadid. Tekstiili kasutamise võimalus laseb plaadid kujundada täpselt nii isikupäraseks kui ise soovid. Väga põnev lahendus kõigile, kes plaadipoest oma lemmikut ei leia. 

GrestiBed

Foto: GrestiBed

GrestiBedi värviliste rullpatjadega lastevoodid on valmistatud pidades silmas turvalisust, mugavust ja ilusat disaini. Kui laps voodist välja kasvab, sobib see teismelise tuppa diivaniks. 

Unepesa

Foto: Unepesa

Servamata lauast ja taaskasutuspuidust valmistatud efektne ja rustikaalne magamistoamööbel. 

Sisustusmess Interjöör 2017 toimub Eesti Näituste messikeskuses 21.-23. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles