Kinnisvaraportaal: Tallinna majade hinnad tõusevad

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaal KV.EE annab teada, et Tallinna majade pakkumishinnad on aastaga tõusnud. 

Majade müüjad küsisid aprillis portaalis KV.EE Tallinna majade pakkumiste eest keskmiselt 1427 eurot ruutmeetri kohta. Aastataguse ajaga võrreldes kasvas majade pakkumishind kuus protsenti.

Majade müügipakkumiste hinnad on aastaga kerkinud kõikides Tallinna linnaosades peale kesklinnaja Põhja-Tallinna. Need kaks aga pole traditsioonilised piirkonnad, kus oleks lai ühepereelamute pakkumine. Seetõttu ei maksa nendesse hinnalangustesse väga traagiliselt suhtuda.

Kesklinna lähedases ühepereelamute piirkonnas Kristiine linnaosas kasvasid ühepereelamute pakkumishinnad aastaga koguni 13 protsenti. Aprillis oli portaali KV.EE andmetel keskmine majapakkumise hind Kristiines 1466 eurot ruutmeetri kohta.

Küll vähem, aga siiski plussi poolel liikumas on majade hinnad Nõmmel ja Pirital. Nõmme linnaosas vastavalt 1424 eurot ruutmeetri kohta ja viis protsenti ning Pirital 1610 eurot ruutmeetri kohta ja 0,4 protsenti.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem KV.EE kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles