Video: vaata, kuidas tudeng üüri pealt tuhandeid eurosid kokku hoiab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Esimest aastat ülikoolis õppiv Hannah otsustas hoida korteri üüri pealt raha kokku ning kolida hoopis elamiseks ümberehitatud minibussi. Kuidas aga elu väikeses bussis välja näeb ja on see kõik seda väärt?

Kuna Hannah otsustas, et ei soovi ülikooli ja jooga õpetamise kõrvalt enam lisatööd teha, pakkis ta asjad kokku ning asus elama minibussi.

Foto: Kuvatõmmis videost

Tüdruk väitis, et tal kulus küll kodu üürides kuus umbes sama palju raha, kuid selle eest saab ta autos elades peaaegu igal nädalavahetusel ringi reisida ja maailma avastada.

Foto: Kuvatõmmis videost

Hannah rääkis, et otsis kaua aega sellise suurusega bussi, kuhu mahuks sisse voodi, väike kööginurk ning sooja saamiseks pisikene ahi. 

Foto: Kuvatõmmis videost

Köögikapid on ehitatud vanast kulunud kummutist, mis tüdruk oma ema kodust leidis. Sellesse on paigutatud nii töötav kraanikauss kui ka gaasipliit. 

Vanast puidust on ehitatud veel voodi ja selle all olev laud, sahtlid ja riiulid. 

Foto: Kuvatõmmis videost

Kui inimesi ümbruses ei ole, kasutab tüdruk tualettruumina mõnda põõsast. Kui aga buss on pargitud linna, on Hannahi sõnul läheduses alati mõni avalik käimla. Duši all eelistab ta käia jõusaalis.

Foto: Kuvatõmmis videost

Tudengi sõnul inspireerib väikses bussis elamine teda tunduvalt rohkem trenni tegema ja väljas käima. «Kuna saan rohkem ringi reisida, ei vaheta ma lähitulevikus oma kodu kindlasti üürikorteri vastu välja,» lisas tüdruk.

Vaata rohkem videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles