Selle miljonilise kodu võib endale saada vaid 5-eurose lotopileti eest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.homeraffler.com

Kujuta ette, kui saaksid lõunasöögi hinna eest endale Londoni kesklinna ühe uhke viietoalise maja. Nüüd on see aga reaalne, kuna just sellise kodu omanik otsustas oma maja odavate lotopiletite eest välja loosida, vahendab The Sun.

Koduomanik Renu Qadri, kes on üritanud oma maja maha müüa juba märtsikuust saadik, otsustas lõpuks oma Londoni kodu ära anda vaid 5-eurose lotopileti võidu eest.

Foto: www.homeraffler.com

48-aastase koduomaniku sõnul on tal oma nahahaiguse tõttu raske treppidest käia. Seetõttu korraldas naine oma veebilehel loosi, mille auhinnaks on tema uhke kodu. See on aga hea asukoha tõttu väärt rohkem kui poolteist miljonit eurot.

Foto: www.homeraffler.com

Loosi võitja saab koos majaga kaasa ka kogu sisustuse, sealhulgas tuhandeid maksva kristall-lühtri ning kvaliteetsed nahast diivanid. 

Foto: www.homeraffler.com

Quadri sõnul saab ta oma kodu välja loosida vaid siis, kui suudab maha müüa vähemalt 750 000 piletit. «Kui ma kuue kuuga piisavalt pileteid ei müü, ei ole mul kahjuks võimalik kõiki majaga seotud kulusid katta. Sellisel juhul loosin vähemalt välja neist piletitest saadud tulu.»

Rohkem infot kodu ja loosimise kohta leiab maja kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles