5 väga soodsat renoveeritud korterit Tallinna lähiümbruses

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kui rahakott paneb piirid peale, ei pea pealinna inimene tingimata Tallinna kodu soetama. Vaatame, mida pakutakse linna lähiümbruse paikades, mis Tallinnaga hästi ühenduses.

Võtsime valikusse kolme- kuni neljatoalised renoveeritud korterid, mis asuvad paikades, millel hea bussi- või rongiühendus pealinnaga. Kõige kallim valikus olev korter maksab 50 000 eurot.

1. Kolmetoaline merevaatega korter Paldiskis, 19 900 eurot

Foto: KV.EE

Paldiskist on väga hea elektrirongiühendus Tallinnaga. Omanik lubab, et päiksepoolsel kodul on väga madalad kommunaalkulud.

2. Kolmetoaline mereäärne saunaga korter Loksal, 25 000 eurot

Foto: KV.EE

Viiekorruseline paneelmaja, milles korter asub, on kõigest 400 meetri kaugusel merest. Tallinnaga peetakse ühendust busside abil, bussipeatuseni on majast pool kilomeetrit.

3. Neljatoaline saunaga korter Kose vallas Habajal, 40 000 eurot

Foto: KV.EE

2015. aastal värskendatud korter asub majas, mille ees bussipeatus, kust peetakse Tallinnaga ühendust nii liinibussi kui marsruuttakso abil. 

4. Kolmetoaline korter Vasalemmas, 46 500 eurot

Foto: KV.EE

Vasalemma on väga mõnus Nõmme-laadne elukeskkond, kus väga hea rongiühendus Tallinnaga. Kohapeal on olemas lasteaed ja põhikool. 

5. Värskeltrenoveeritud kolmetoaline korter Raasikul, 47 000 eurot

Foto: KV.EE

Läbi maja planeeringuga korter on varustatud korraliku sanitaartehnikaga, vannitoas on põrandaküte. Raasikult on väga hea rongiühendus Tallinnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles