Fotod: need aiamajad on pärit justkui muinasjutust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Rustic Way aiamaja
The Rustic Way aiamaja Foto: www.rusticway.com

Kui lapsepõlveaegne lossis elamise unistus ei ole siiani täide läinud, tasuks ehk kaaluda hoopis ühe pisikese, kuid siiski muinasjutulise aiamajakese soetamist. 

Huvitavate aiamajade ehitusega tegelev Dan Pauley naudib täiel rinnal, kui keegi tema ehitatud maja esimest korda näeb. «Vahet pole, kas tegu on lapse või 80-aastase mehega,» räägib Minnesotast pärit ehitaja. «Kohe kui nad maja märkavad, tullakse naeratusega selle juurde ja väidetakse, et selline maja on justkui lapsepõlveunistuse täitumine.»

Foto: www.rusticway.com/

 Oma firmat pidav Pauly alustas kompaktsete majade ehitamist juba 25 aastat tagasi, kui minimajad ei olnud veel populaarsed. Varem suuri hooneid ehitanud mees leidis huvi aiamajakeste vastu  siis, kui ta oma hoovi sauna ehitama hakkas. «Lisasin saunale kumera katuse ja vägeva korstna. Siis avastasin, et tulemus on päris äge,» meenutas Pauly.

Foto: www.rusticway.com/

Siis hakkasid aga inimesed Pauly uksele koputama, et mees ka nende aeda majakese valmis ehitaks. «Inimeste soovideks olid nii laste mängumajad, suvilad kui ka saunad. Ja nii mu äri lõpuks sündiski,» rääkis mees.

Foto: www.rusticway.com/

Pauley majakeste hind jääb enamasti 10 000 kuni 25 000 euro vahele. Rohkem infot leiab tema koduleheküljelt.

Foto: www.rusticway.com/
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles