Kas nõude pesemisel tuleb kummikindaid kasutada?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kuigi vahel tundub nõusid pestes või koristades kummikinnaste kasutamine tüütu, tasub need tegelikult alati kätte panna, vahendab TheSpruce. Siin on mõned põhjused, miks see vajalik on.

Kaitse oma nahka

Kuum vesi ja ohtlikud kemikaalid võivad nahka tõsiselt kahjustada. Selleks, et käed ei läheks kuivaks ja karedaks ning ei tekiks lööbeid, tasub alati koristades kummikindaid kanda. 

Parem haare

Nõudepesuvahend ja seep muudavad nõud eriti libedaks. Kummikinnastega on aga palju väiksem võimalus, et taldrikud ja tassid sõrmede vahelt maha kukuvad.

Kaitse oma küüsi

Kui küüned peavad tihti kemikaale ja vett kannatama, muutuvad need ka tunduvalt hapramaks. Selleks, et need nii kergesti ei murduks, tasub käsi alati kaitsta.

Väldi toidujäätmete puudutamist

Enamik inimeste jaoks ei ole kraanikausist toidujäätmete eemaldamine just väga vaimustav tegevus. See aga pole sugugi nii ebameeldiv siis, kui käes on kummikindad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles