Fotod: vaata, milliseid erilisi lahendusi leidub Ukraina disainkorteris

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Kuigi Kiievist keegi seal käinutest oma muljetest rääkides viimastel aastatel kuigi kauneid pilte maalinud ei ole, leidub sealgi täiesti esmaklassilisi disainkodusid.

Kiievist räägitakse enamasti kui ajast maha jäänud kohast, kus elu selline nagu meil oli 20 aastat tagasi. See väljaüürimise eesmärgil renoveeritud kodu teeb aga oma kaasaegsuselt ja trendikuselt silmad ette paljudele pealtnäha ehk kaasaegsemates riikides asuvatele kodudele.

Foto: www.contemporist.com
Foto: www.contemporist.com

MARTINarchitects, kelle klient oma korterit kujundama ja sisustama palkas, sai ülesandeks luua kodu, mis on funktsionaalne, visuaalselt atraktiivne ning sobiks erinevate vajaduste ja maitsetega inimestele.

Foto: www.contemporist.com

45ruutmeetrise korteri muudavad väga eriliseks mustaks võõbatud telliskivisein ja magamistuba, mille kaks seina on täies ulatuses klaasist. Ka kolmandas, välisseinas, on väga palju klaaspinda: magamistoa aken on tohutusuur.

Foto: www.contemporist.com

Kogu korter on väga õhuline ja avar, kuigi ruutmeetreid pole ju sugugi palju. Et õhtuti kogu see avatus aga kõheda tunde tekitaks, sellepärast pole vaja muretseda: selleks tarbeks on kõigi akende ja klaasseinte ees kardinad ja rulood, mis aitavad ruume hubaseks muuta.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles