Fotod: klaasmajade kõrvalt leiab Piritalt ka unistuste maakodu

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Selles romantilises maamajas elamiseks ei pea isegi linnast välja kolima!

Kui tihti ehitatakse ülimodernsed karpmajad kõik ühe projekti järgi, siis see hubane kodu on valmistatud spetsiaalselt vaid enda jaoks. Hoolikalt läbimõeldud ja terviklik sisedisain jätab inglise romantilise mägimajakese mulje.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Esimesel korrusel on kaunis avar ja valgusküllane elutuba, väike hubane köök, kaminasaal, vannituba ja lisamagamistuba. Köögis lisab efekti veel elegantne käsitsi voolitud kivimustriga sein.

Foto: www.kv.ee

Elutuba on avar, katuseakendega ning vaatega hoovi. Välja on jäetud paistma elegantsed ja pilkupüüdvad laetalad. Puudu pole ka hubane kamin. Elutoa sambad on laotud tellistest ja viimistletud paksu krohviga, kuhu on käsitsi voolitud maakivi kujutised. 

Foto: www.kv.ee

Vannitoas on olemas tualettruum, dušinurk ja omapäraste heegeldatud ustega panipaigad. 

Foto: www.kv.ee

Teisele korrusele viib kaunis puidust nikerdustega trepp. Üleval on suurem lugemisaatrium ning pääsud magamistubadesse.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Haljastatud hoovi teeb eriliseks väliköögi olemasolu. Võimalus on kasutada pliiti ja suitsuahju ning mõnusat suurt terrassi. Lisaks on võimalik veeta aega avaras ja klaasitud aiamajakeses.  

Foto: www.kv.ee

Maja on müügis 220 000 euroga. Rohkem infot ja pilte näeb KV.ee koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles