5 eriti stiilset ridaelamuboksi Tallinna külje all

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ridaelamu Peetris
Ridaelamu Peetris Foto: www.kv.ee

Kui tahaksid koduks midagi privaatsemat kui korter, kuid samas ei soovi majaga kaasnevaid kohustusi, on parimaks elukoha valikuks üks hubane ridaelamuboks pealinna külje all.

Kaminaga ridaelamu Peetris 

Ridaelamuboks Peetris
Ridaelamuboks Peetris Foto: www.kv.ee

See neljatoaline ridaelamuboks on äsja valminud. Lisaks avaratele tubadele hõlmab kodu endas ka suurt garaaži ja ainukasutuses olevat haljastatud aeda.

Hoone asub Peetri alevikus, mis on Tallinna kesklinnast vaid 10-15 minuti kaugusel. Boks on müügis 220 000 euroga. Rohkem pilte ja infot näeb KV.ee kuulutusest.

Mitmekorruseline kodu Järvekülas

Foto: www.kv.ee

Eelmisel aastal valminud ridaelamuboks on ehitatud läbi mitme korruse ning hõlmab endas nelja tuba. Lisaks on kodul kinnine hoov, terrass ja kaks parkimiskohta.

Kodu saab osta otse arendajalt 165 000 euroga. Rohkem pilte ja infot KV.ee koduleheküljelt.

Ridaelamuboks kaunima kodu tiitliga pärjatud majas

Foto: www.kv.ee

Privaatne neljatoaline otsaboks asub Viimsi männimetsa roheluses. Kõrgete lagedega kodu on planeeritud läbi kolme korruse ning sobib ideaalselt neile, kes jumaldavad korraga moodsat elukohta ja loodust selle ümber. 

Kohe maja juures on olemas lasteaed ning kõik muu eluks vajalik on umbes 2,5 kilomeetri kaugusel Viimsi keskuses.

Ridaelamuboks on müügis 218 000 euroga. Rohkem infot leiab KV.ee koduleheküljelt.

Energiatõhus ridaelamuboks Ülemiste elamurajoonis

Foto: www.kv.ee

See Rae vallas asuv neljatoaline kodu valmib täielikult juba sellel augustil. Ridaelamu puhul on pandud põhirõhk energiatõhususele, kõrgele kvaliteedile ja tervislikule sisekliimale. Läbi kahe korruse ehitatud tubade juurde kuulub ka saun ja eraldi sissepääsuga garaažiboks.

Ülemiste elamurajooni planeeringuala suurus on 26,22 ha, millele rajatakse 417 elamispinda rida- ja paariselamute näol. Selle tulemusel on tekkimas uus küla tervikliku elukeskkonna ja sotsiaalse infrastruktuuriga.

Korter on müügis 182 000 euroga. Rohkem infot ja pilte KV.ee koduleheküljel.

Ridaelamu nurgaboks Pirital

Foto: www.kv.ee

Hubane viietoaline ridaelamuboks asub turvalises ja rahulikus piirkonnas Meriväljal. Ridaelamuboks asub vaikses tupiktänavas ja on hea ruumilahendusega, samuti kuulub selle juurde aiaga piiratud aed. Päikesepoolses sisehoovis on veel ka avar terrass ning hoone all mahukas kelder.

Läheduses on kõik eluks vajalik ning samuti kiire ja mugav transpordiühendus Tallinna kesklinnaga. Korter on müügis 259 900 euroga. Rohkem infot ja pilte KV.ee koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles