Enne ja pärast: päevinäinud sööginurk sai endale eriti trendika uue välimuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://biggerthanthethreeofus.com

«Meil oli üsna silmapaistev kööginurk. Otsustasime aga sinise tapeedi maha katkuda ning vana mööbli asendada uute meisterdustega. Tulemus on parem, kui me ootasime,» kirjutab blogija Ashley.

Meisterdusblogi pidav Ashley ning tema abikaasa Luke teostasid suure köögi muutuse kuue nädalaga. Selle aja sees ehitasid nad laudadest seina, õmblesid diivani ja toolipadjad, maalisid seinale uhke pildi ning vahetasid välja ülejäänud mööbli.

Foto: http://biggerthanthethreeofus.com

«Pärast seda, kui tapeedi maha katkusime ja kogu mööbli maha müüsime, saime alustada justkui puhtalt lehelt,» kirjutab Ashley. «Minu abikaasa maalis ühe eriti armsa mägiveise pildi, mille söögialas fookuspunktiks tahtsin jätta. Sellest inspireerituna valisime ka kõik toonid ja materjalid.»

Foto: http://biggerthanthethreeofus.com

Esiteks kattis paar seina valgeks värvitud plankudega. «Puit tõi tuppa eriliselt mõnusa ja hubase miljöö,» selgitas naine. «Pärast seda õmblesin uuele pingile hunniku patju. Uued nahast padjad õmblesin ka taaskasutuspoest leitud vanadele toolidele.»

Foto: http://biggerthanthethreeofus.com

«Remontimise ajal panin kasvama ka mõned maitsetaimed, mis nüüdseks juba päris suureks kasvanud,» kirjutab blogija.

Foto: http://biggerthanthethreeofus.com

Kuidas sulle sööginurga muutus meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles