Fotod: vaata, millised näevad «Näljamängudes» kuulsaks saanud kodud tegelikult välja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lionsgate/XPOSUREPHOTOS.COM

Noor fotograaf Ashvillest otsustas üles otsida maja, mida kasutati «Näljamängude» filmides peategelase Katnissi koduna. Vaata, kas tunned filmidest pärit hoone ära!

«Ma olen «Näljamängude» tõeline fänn ning teadsin, et kuskil minu maja läheduses filmiti mõni peategelase kodurajooni stseen,» rääkis Ashvillest pärit 25-aastane fotograaf Summer King. «Otsustasin teha viietunnise sõidu, et kohad üles leida.»

Tuli välja, et filmimiseks kasutatud küla on kunagine kaevanduslinn, kust inimesed pärast töö lõppemist välja kolisid. Mahajäetud küla oli ideaalne koht, kus filmida nii mõnigi «Näljamängude» stseen.

Jennifer Lawrence'i kehastatud tegelaskuju Katniss Everdeen elas ühes vaesemas ja väiksemas elamurajoonis nimega District 12. Rajooni kuulus näiteks Katnissi kodu, linnahall ning suur põld, mis kõik ka fotodel kujutatud on.

Vaata, milline näeb elamurajoon tegelikult välja SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles