Galerii: vaata, kui omapäraselt on taastatud üks avar Tartu katusekorter

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus ootab uut ja töökat omanikku üks hubane ja avar korter vana puitmaja katusekorrusel. Kui pool korterist on juba trendikalt ja omapäraselt renoveeritud, siis teine pool nõuab veel remonti.

Kodu asub üle saja aasta vanuse puitkorterelamu katusekorrusel. Hoone juurde kuulub kahekordne puukuur ja avar hoov ühise tarbeaia ja parkimisvõimalusega.

Karlovas paikneva korteri rekonstrueeritud osa on sissekolimisvalmis, kuid seina taga ootab remonti umbes sama suur väljaehitamata pööning. 

Foto: www.kv.ee

Korteri rekonstrueeritud osa moodustavad esik, elutuba-köök, magamistuba, WC-vannituba ja avar panipaik. Samuti on remonditud osa kõik aknad päikesepoolsed.

Korter on rekonstrueeritud ajalugu väärtustavalt: taastatud on originaalaknad koos algupäraste detailidega, värvist on puhastatud algne laiade laudadega puitpõrand, palkseinad on puhastatud vanast krohvist ning soojustatud ja lubikrohviga krohvitud. 

Foto: www.kv.ee

Korteri üks sein on puhastatud punastest tellistest tulemüür, mis lisab omapära avara katuseaknaga magamistoale.

/ www.kv.ee
/ www.kv.ee Foto: AFP / Scanpix

Korter on hetkel müügis 105 000 euroga.

Vaata kuulutust lähemalt SIIT.

Foto: www.kv.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles