Kodu sisustamisel ei tohi üritada kõige pealt kokku hoida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba.
Elutuba. Foto: www.flickr.com

Oma kodu sisustamisel on mitmeid kohti, kus saab kokku hoida ja odavamalt läbi ajada, kuid vähemasti ühe eseme soetamisel järeleandmisi teha ei tohiks.

Kui köögimööbli võib ehitada ise, voodi võib osta järelturult, söögilaua vanakraamipoest, siis on üks asi, millelt säästa ei tohiks: see on diivan.

Sisekujundaja Cheryl Eiseni sõnul on diivani näol tegemist kohaga, kus kogu pere õhtuti kokku saab, seega leiab diivan voodite  kõrval kodus kõige rohkem kasutust, vahendab Insider. 

Hankides diivani järelturult või ostes mõne eriti soodsa  lahenduse, on väga suur tõenäosus, et varsti tuleb see mööbliese jälle välja vahetada. Kokkuvõttes kulub sedasi märkimisväärselt rohkem raha kui korra korraliku ja kalli diivani ostmisel.

Kust  on pärit sinu diivan? Kas investeerisid sellesse pigem pisut rohkem või valisid soodsama lahenduse? Kuidas  valikuga rahul oled? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles