Saabuva sügisega saab ümber viie pikalt püsinud sisustustrendi aeg (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba
Elutuba Foto: www.flickr.com

Sügis on alati olnud muutuste aeg, nii ka seekord. Eesootava sügisega saab ümber viie päris pikalt meie kodudes valitsenud sisustustrendi aeg.

Valge interjöör

Kuuldused sellest, et valge sisekujunduse aeg saab läbi, liiguvad juba mõnda aega. Sellest sügisest võtavad üle märksa jõulisemad värvid: tumeroheline, -sinine ja suisa must sisekujundus. 

Marmor

Marmorist töötasapinnad, marmorimuster kardinatel, laudlinadel ja padjakatetel – aeg on neile kõigile head aega öelda. Asemele tulevad puit, savi ja metall.

Vasest aksessuaarid

Vaasid, kausid, korvid ja muu selline – aitab. Vasest potid köögis ja muud taolised ajatud klassikud on endiselt moodsad, need ei kao kunagi kusagile, kuid vahepeal sisustusmaailma tabanud vasehullus tõmbab kõvasti tagasi. Asemele tuleb messing.

Mööbikomplektid ja retro

Ühesugune diivanilaud, telekaalus, kummut, samast komplektist diivan ja tugitoolid – nende aeg on läbi. Inimesed hakkavad julgemalt miksima ja pealtnäha kokkusobimatut omavahel sobitama. Samuti saab läbi retromööbli hullus.

Igav voodipesu

Üleni valge või beež, ühesõnaga – igav ühevärviline voodipesu jääb minevikku. Veedame nii palju ajast voodis, et voodipesu võiks igal juhul olla huvitav ja pisut silma rõõmustada. 

Allikas: CountryLiving

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles