Enne ja pärast: kola täis verandast sai Kõue mõisast inspireeritud puhkeala

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pintslijakohvriga.ee

Stiilse ja mõnusa puhkeruumi saab edukalt luua ka alast, mis on kola täis ja asjade alt väljagi ei paista. Vaata näiteks, millise muutuse läbis see mõnusa Eesti suvila veranda.

Eesti blogija Brette peres on viimase pooleteise aasta jooksul toimunud palju kolimisi ja liikumisi. «Juhtus see, mis ikka juhtub, kui parajast laoruumi pole - suvila sai triiki asju täis!» kirjutab naine oma blogis.

Brette sõnul oli asi läinud juba päris hulluks, kuna enam ei tahtnud ega mahtunud keegi suvila verandal liikumagi. Kuna kätte jõudis aga suvi, otsustati selles osas midagi ette võtta.

Veranda enne uuendust
Veranda enne uuendust Foto: www.pintslijakohvriga.ee

Brette sõnul jäi verandast küll kahjuks tõeline «enne» pilt tegemata, kuid vähemalt sai üks pilt tehtud siis, kui pildid veel seinas ei olnud. «Kui ma ütlen, et veranda oli enne ääreni mööblit täis, siis seda see ka oli,» kirjutas naine. Tema sõnul pääses liikuma vaid trajektooril välisuks-siseuks.

Veranda pärast
Veranda pärast Foto: www.pintslijakohvriga.ee

Pärast Kõue mõisa külastamist oli Brette ja tema elukaaslane aga tulvil ideedest, mida tahaks ise katsetada ja järgi proovida. Üks neist oli näiteks Kõue mõisas palju esindatud fotoseinad.

Brette kirjutab, et raamid olid tal juba enne kaltsukast ostetud, kuid piltide seadmine ja valimine oli täielikult selle põhjal, mida nad mõisas kogesid. «Tänu sellele seinale sai oma näo ka maakodu ülejäänud veranda,» kirjutas Brette.

Foto: www.pintslijakohvriga.ee
Foto: www.pintslijakohvriga.ee

Mööbli ja sisustusdetailide valikul on tehtud väga huvitavaid otsuseid, mis muudavad kogu veranda eriti moodsaks, kuid samas hubaseks. Lisaks on majas säilinud mõnus maakodu-stiil.

Foto: www.pintslijakohvriga.ee
Foto: www.pintslijakohvriga.ee

Kuidas sulle lõpptulemus meeldib? Viska kindlasti pilk peale ka Brette blogile, kus ta oma veranda uuendamisest ja inspiratsioonist juba pikemalt räägib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles