Harjumaa pere kasutab kodu müümiseks kavalat võtet

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Välismaale kolimist plaaniv Harjumaa pere on leidnud nutika lahenduse, kuidas oma müügikuulutusele sotsiaalmeedia abil rohkem tähelepanu tõmmata: jagajate vahel läheb loosi hinnaline jalgratas.

Peatselt Rootsi koliv pere müüb maha oma Uuesalus asuva ilusa ridaelamuboksi, kuid kuna tegu üsna ruumika ja seetõttu ka kallimapoolse kinnisvaraga, mida päris niisama möödaminnes enamik eestlasi endale lubada ei saa, ongi pere Facebookis jagatavale kuulutusele lisanud lubaduse, et kõigi jagajate vahel läheb loosi 790-eurone jalgratas. 

Kes veel jalgratta loosimises osaleda tahab, peab jagamisega kiirustama, sest ratas läheb loosi vaid juhul, kui käesoleva kuu lõpuks ostja ka päriselt leitud on. 

Uuesalu ridaelamuboksile saab pilgu heita KV.EE koduleheküljel. Viietoalises kodus on pinda ligi 140 ruutmeetrit. Maja on ehitatud 2007. aastal ja selle eest küsitakse 174 500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles