Populaarses telesaates korda tehtud maja tabas ränk õnnetus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.today.com

Menukas telesaates täielikult renoveeritud maja tabas kohutav õnnetus, kui möödasõitev auto juhitavuse kaotas ja suurel kiirusel majja sisse sõitis. Hoone vajab pärast toimunut korralikku remonti.

Ameerika Ühendriikides ja nüüd juba eestlastegi seas üsna populaarses telesaates «Fixer Upper»  kaks aastat tagasi täielikult renoveeritud maja näeb üsna õnnetu välja: eesaiast läbi välisseina kabinetti ja sealt edasi maja keskele paiskunud sõiduauto tekitas väga suuri kahjustusi, vahendab Today Home.

Foto: www.today.com

Napilt pääsesid maja omanikud, Ken ja Kelly Downes, kes sel pühapäevahommiku varajasel tunnil kabineti kõrval asuvas magamistoas rahulikku und magasid. Paar on juhtunust šokeeritud ja seda, mis majast täpselt edasi saab, nad hetkel ei teagi. Arvestades, et auto peatus alles pärast maja kandeseina vastu põrutamist, on suur tõenäosus, et hoone on varisemisohtlik. 

Majja kihutanud auto juht oli ilmselt joobes. Keni ja Kelly sõnul pole see paraku ainus omataoline intsident, mis piirkonnas viimasel ajal juhtunud. «Siin ei ole enam turvaline elada,»  ütleb Kelly. 

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles