Galerii: sisearhitektid müüvad kinnisvaraportaalis julget, iseloomuga korterit (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sisearhitektide duo on teinud korda korteri eelmise sajandi keskpaigast pärit kortermajas. Tulemus on muljetavaldav ja nüüd on sul võimalus see meistriteos endale osta.

«Tuunisime, poleerisime ja andsime helevärske näo ühele kesklinna lukskorterile, mis ootab uut omanikku. Korter on disainitud parimate kavatsustega sulle, kes usaldad ja eelistad professionaalseid valmislahendusi ning soovid kohe sisse kolida trendikasse retrogruuviga koju,» kirjutavad arhitektid Jan Graps ja Ken Ruut kuulutuses

1953. aastal ehitatud maja korteris on säilitatud ka pisut algupärast, näiteks on magamistoa sissepääsuks endiselt kahepoolne kõrge klaastahveldusega ukseava, kumerad peegellaed ning päikseline elutoa ärkliaken, millest paistavad vaated nii viadukti kui südalinna suunal. 

Osaliselt sisustatud kolmetoalises korteris on kasutatud kodumaist disainerloomingut: nii mõnedki mööbliesemed on valitud kodumaise tootja Oot-Oot kataloogist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles