Üllatavalt lihtne nipp, mille abil riidekapp kiiremini korda saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Värvilised püksid võivad tunduda ideaalsed kostüümipeoks, väikseks jäänud kleit võib pärast kümne kilo alla võtmist jälle selga minna ja mõni pluus 90ndatest võib ju uuesti moekaks muutuda. Kuidas on aga kõige kergem sellistest riidekapis olevatest esemetest vabaneda?

Riidekappi ei ole kunagi mõtet täita esemetega, mida sa tegelikult ei kasuta. Kuna riietest vabanemine võib aga osutuda üpris keeruliseks ülesandeks, leidis PureWow sellele ühe nutika lahenduse.

Tee nii: järgmine kord, kui riidekappi koristad ja mitmete raskete otsuste ees seisad, pista kahtlust tekitavad riideesemed suurde kotti või kasti. Kotti saad hoiustada näiteks kapi tagumises nurgas.

Kui järgmise kuu aja jooksul kotist midagi välja võtad ja seda kannad, siis võid riideeseme alles hoida. Kui sa pole aga selle aja jooksul mõnele riideesemele kordagi mõelnudki, on sul aeg need kapist välja visata ja ära annetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles