Fotod: viis maja, mille saab osta pangalaenuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Sugugi mitte kõik majaomanikud pole väljas selle peal, et kõik kinnisvara eest küsitav summa peo peale saada. Seetõttu on nad nõus maja ka eraisikutevahelise järelmaksuga ehk pangalaenuvabalt müüma. 

1. Saate talu Halliste vallas Viljandimaal, 9000 eurot

Foto: KV.EE

Renoveerimist vajavas privaatses maamajas pole hetkel elektriühendust - postid on olemas, kuid kaablid puudu. Omanik on nõus maja müüma järelmaksuga tingimusel, et sissemaks on vähemalt 40 protsenti hinnast. 

2. Väikesääre talu Kolga-Jaani vallas Viljandimaal, 9999 eurot

Foto: KV.EE

Armas talumaja Võrtsjärve lähedal vajab renoveerimist. Müüja on nõus järelmaksuga, kuid ei täpsusta kuulutuses, mis tingimustel täpselt.

3. Maja Muuga külas Laekvere vallas Lääne-Virumaal, 30 000 eurot

Foto: KV.EE

Müügis on rehetare tüüpi elamu, kus võimalik tegeleda ehtsa  talupidamisega, olgu tegu siis loomakasvatuse või põlluharimisega. Müüja pakub järelmaksu tingimusel, et sisse makstakse pool müügihinnast. 

4. Uueäksi talu Märjamaa vallas Raplamaal, 48 000 eurot

Foto: KV.EE

Pika ajalooga varem koolimajana kasutusel olnud elumaja on osaliselt renoveeritud ja kohe elamiskõlblik. Omanik on nõus järelmaksuga tingimusel, et sissemaksuks on 15 000 eurot. 

5. Aadami talu Haaslava vallas Tartumaal, 115 000 eurot

Foto: KV.EE

Suur linnalähedane taluhoone Tartumaal on hetkel jaotatud kaheks, nii et sobib suurepäraselt ka kahele perekonnale elamiseks. Müüja on nõus nii vahetuse kui järelmaksuga, tingimusi tuleb täpsustada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles