Eestis pikalt põlu all olnud sisekujundustrend on tagasi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kaua aega oleme me õlgu võdistades sellele kungi nii popile sisekujundustrendile mõelnud ja lootnud, et see kunagi tagasi ei tule. Noh, nüüd igal juhul tuleb.

Tegemist on vana hea puitlaudisega sisekujunduses. Kes meist ei oleks öelnud, et pruun laudsein kodus muudab selle nõukaaegseks sauna eesruumiks? Ilmselt paljud on. 

Aastaid on pea kõik koduomanikud sääraseid seinu püüdlikult valgeks võõbanud või sootuks eemaldanud. Nüüd aga näib, et kõik see töö on olnud asjatu, sest pruuniks tõmbunud laudsein on tagasi ja eriti hinnas on just need endisaegsed, mida innukad käed pole vahepealsetele trendidele vastavalt tuunida jõudnud, lubab ApartmentTherapy.

FOTO:
FOTO: Foto: VidaPress

Kui enne ohkasid inimesed uut kodu või suvilat, eriti just suvilat soetades raskelt, et peavad kogu selle pruuni jõleduse kuidagi korda saama, siis täna, vastupidi, löövad nad õnnest käsi kokku, kui õnnestub mõni selline usinatest pintslitest puutumata jäänud pärl leida.

Eriti uhked on elamised, mille kõik seinad  pruuni laudisega kaetud. 

Kuidas sellise trendi tagasitulekuga rahul oled? Meeldib või pigem mitte? Kas sinu kodus või suvekodus on ka ilusaid algupäraseid laudseinu? Saada meile interjöörifotosid SIIT või jäta meie Facebooki-lehele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles