Viis kobedas seisus korterit, mille saab kätte pangalaenuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Mõnikord jääb ihaldatud elupind kättesaamatuks, sest pank ei anna üldse laenu või ei anna piisavalt, et saada selline kodu, millest unistanud oled. Eraisikutevaheline järelmaks on sel juhul heaks lahenduseks.

1. Kahetoaline korter Kolga-Aablas Kuusalu vallas Harjumaal, 21 000 eurot

Foto: KV.EE

Mere ja pealinna lähedal kahekorruselises kortermajas on müüa korter, mis vajab küll remonti, aga sobib ka kohe elamiseks. Järelmaksu pakutakse kuni viieks aastaks, tingimused on konkreetselt paigas.

2. Kahetoaline korter Kundas Lääne-Virumaal, 22 000 eurot

Foto: KV.EE

Õdus ja väga hea seisus korter on kohe sissekolimiseks valmis. Müüja pakub null-intressiga järelmaksu, lisandub lepingutasu sada eurot. 

3. Kahetoaline korter Võrus, 29 500 eurot

Foto: KV.EE

Kahetoaline puuküttega korter on kõigi mugavustega ja asub Võru kesklinnas. Müüja on nõus järelmaksuga, kuid ainult kindlatel tema kehtestatud tingimustel. 

4. Kolmetoaline korter Kostiveres Jõelähtme vallas Harjumaal, 56 900 eurot

Foto: KV.EE

See kolmetoaline korter on suurepärases seisus ja Tallinnast mitte kuigi kaugel, nii on siin ka järelmaksutingimused pisut karmimad: sissemaksuks soovitakse saada 31 500 eurot, ülejäänud summale saab sõlmida järelmaksulepingu.

5. Kahetoaline korter Tallinnas Sõle tänaval, 65 000 eurot

Foto: KV.EE

Nii korteri kui järelmaksutingimuste kohta on kuulutuses väga vähe infot, kuid ilmselt saab müüjaga ühendust võttes pildi oluliselt selgemaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles