Enne ja pärast: vaata, kuidas tüüpiliselt igavast vannitoast sai trendikas tualett

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba enne
Vannituba enne Foto: blog.sweeten.com

Väikese vannitoa sisustamine võib tunduda keerulisena. Levinud on arvamus, et peale plaatide ja kappide seal väga midagi valida ei anna. See muutus aga kinnitab, et selline arvamus tõele ei vasta.

Nimelt nägi vannituba enne remonti välja nagu üks tüüpiline vannituba ikka: seinad ja põrand olid plaaditud, ühes nurgas oli WC-pott, teises vann ja nende vahel üks kapiga kraanikauss. Mööblipaigutus oli sama ka pärast remonti, kuid siiski näeb vannituba nüüd hoopis teistsugusem välja.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Välja lõhuti kõik keraamilised plaadid, mis põrandal vahetati trendikate kärjemustriliste plaatide ja seintel kitsase ristkülikukujuliste plaatide vastu. Samuti jäi üks osa seinast plaatimata ja asendati hoopis tapeediga. Seejuures sai mustal taustal paiknevate kuldsete ananassidega tapeet toa fookuspunktiks.

Foto: blog.sweeten.com

Vana vann vahetati välja dušinurga vastu ja uue välimuse sai ka kulunud valamukapp. Lisaks asetati vannituppa kuldseid dekoratsioone, näiteks peegel, mis tapeedil oleva mustri hästi esile toob.

Foto: blog.sweeten.com

Kuidas sulle selline vannituba meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles