Hinnavõrdlus: uhke maja Muraste pankrannikul maksab sama palju kui tühi krunt Ida-Virumaal (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Muraste pankrannikul
Maja Muraste pankrannikul Foto: www.kv.ee

Kumma sina valiksid – suure krundi või uhke maja?

Muraste Pangapealse elurajoonis asub 2005. aastal ehitatud omanäoline kodu. Majas on neli tuba, esik, vannituba, saun, garderoob ja abiruumid. 2137-ruutmeetrine kinnistu on ümbritsetud kolmest küljest aiaga ning lisaks on maja taga on hekk. 

Maja Murastes
Maja Murastes Foto: www.kv.ee

Muraste paeväljak ja pankrannik asuvad umbes 500 meetri kaugusel. Küla sees algab ka kergliiklustee. Majast 500 meetri kaugusel asub Pangapealse lasteaed, läheduses on Muraste kool ja pood. Tabasalu alevik asub umbes viie kilomeetri kaugusel ning seal on olemas kogu vajalik infrastruktuur: poed, söögikohad, tervisekeskus, kool, lasteaiad, raamatukogu, arst. Uhke kodu on müügis 240 000 euroga.

Maja Murastes
Maja Murastes Foto: www.kv.ee

Täpselt sama hinnaga ehk 240 000 euroga on müügis ka maatükk Narva-Jõesuus. Tegemist on 3379-ruutmeetrise krundiga, millest meri on 1,7 kilomeetri kaugusel. Krundi ümbruses on eramud ja heas seisukorras teed, kuid maatükk ise seisab põhimõtteliselt tühjana. 

Krunt Ida-Virumaal
Krunt Ida-Virumaal Foto: www.kv.ee
Krunt Ida-Virumaal
Krunt Ida-Virumaal Foto: www.kv.ee
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles