Lihtne nipp, mis annab su kodule kiiresti täiesti uue välimuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Tihti ei pöörata ustele tähelepanu ning need jäetakse tavapäraselt valgeks või puidutooni. Miks mitte aga võõbata need mõnda väljapaistvamat värvi?

Kui tavaliselt kellegi koju sisse astud, ei pööra sa ilmselt ustele tähelepanugi. Need on jäetud kas puidutooni või võõbatud valgeks. Metallist välisuksed on vahel lausa musta või punakat tooni.

Internetis on aga üha rohkem levimas pilte kodudest, kus tavalised puidust siseuksed on võõbatud hoopis huvitavamat värvi. Erkkollased, heleroosad või süsimustad uksed annavad kodudele hoopis omapärasema väljanägemise ja seda vaid mõne värvikihiga.

 Uste värvimises ei ole midagi keerulist. Selleks küsi ehituspoest spetsiaalset siseuste värvi ning lase see toonida täpselt sellist tooni nagu sa ise soovid. Mida erksamad toonid valid, seda omapärasemaks su kodu muutub.

Foto: Swedish Space

Siiski ei tasuks värve valida täiesti umbes ja soovitatav on jälgida, et toonid sobiksid ka ülejäänud koduga kokku. Kui su kodu juba niigi värviline on, võivad valged uksed jätta vahel siiski parema mulje. Kui aga kodu on suhteliselt ühevärviline või mustvalge, on värviline uks imepärane võimalus koju värvide lisamiseks.

/ Domino
/ Domino Foto: www.flickr.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles