Millise korteri saab Eesti linnades üürida 350 euro eest kuus?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
350-eurone üürikorter Lasnamäel vs Pärnus
350-eurone üürikorter Lasnamäel vs Pärnus Foto: www.kv.ee kollaaž

Tallinnas leiab 350 euro eest palju renoveerimata üürikorterite pakkumisi. Väikelinnades saab selle raha eest elada aga üsna luksuslikes oma terrasside ja rõdudega kodudes. Kumba sina eelistad?

Tallinn

Tallinnas leiab läbi kinnisvaraportaali 350 euro eest kortereid enamasti vaid Lasnamäele ja paljud neist on renoveerimata. Korralikult renoveeritud korterid aga üldjuhul möbleerimata.

Näiteks üheks parimaks pakkumiseks 350 euro eest on Lasnamäel selline kahetoaline korter. Korteris on olemas küll köögimööbel, kuid voodi ja diivan tuleb korterisse endal muretseda.

Korter Lasnamäel
Korter Lasnamäel Foto: www.kv.ee

Tartu

Tartus leiab 350 euro eest korraliku kahetoalise korteri otse kesklinna. Lisaks sellele on sellise üüriraha eest pakutavad korterid ka enamasti möbleeritud.

Korter Tartus
Korter Tartus Foto: www.kv.ee

Pärnu

Pärnust võib leida sellise summa eest ka korraliku kolmetoalise korteri. Eriti uhke variant on aga see kahetoaline korter rannarajoonis, millel on oma terrass ja sees korralik ja stiilne mööbel.

Korter Pärnus
Korter Pärnus Foto: www.kv.ee

Viljandi

Viljandis üüritakse 350 euro eest hetkel välja vaid ühte korterit. Tegemist on kahetoalise korteriga uhiuues kortermajas, milles on olemas küll köök koos tehnikaga, garderoobikapp ja telekalaud, kuid ülejäänud mööbel tuleb korterisse ise muretseda. 

Korter Viljandis
Korter Viljandis Foto: www.kv.ee

Narva

Ka Narvas pakutakse sellise raha eest hetkel üürile vaid ühte korterit. Tegemist on vanas kivimajas paikneva kahetoalise korteriga, mis on korralikult ära renoveeritud. Korterit üürides jääb sinna sisse ka kogu mööbel ja isegi televiisor.

Foto: www.kv.ee

Rakvere

Rakveres pakutakse 350 euro eest üüriks ühte kolmetoalist korterit kesklinnas. Pilte kahjuks kuulutusele lisatud ei ole, kuid väidetavalt on avatud köögiga korter renoveeritud. Kindlasti jääb sisse köögimööbel, muud mööblit kuulutuses mainitud ei ole.

Kuressaare

Kuressaares saab 350 euro eest korraliku kahetoalise korteri, millel on ka oma saun. 2007. aastal ehitatud korteri planeering on läbi mitme korruse ja sinna jääb ka kogu mööbel. Samuti on korteri üürijal võimalus kasutada garaaži.

Korter Kuressaares
Korter Kuressaares Foto: www.kv.ee

Võru

Võrumaal hetkel nii kalli hinnaga üürikorterit ei pakutagi. Kõige kallim korter on seal täielikult renoveeritud ja möbleeritud rõduga kahetoaline korter. Selle eest küsitakse vaid 250 eurot kuus.

Haapsalu

Haapsalus saab 350 euro eest suure õuealaga ja möbleeritud kahetoalise korteri. Korteris on lisaks köögimööblile olemas ka kõik muu eluks vajalik. Korter on ahiküttega ja üürihinna sisse jäävad ka kõik küttepuud.

Korter Haapsalus
Korter Haapsalus Foto: www.kv.ee

*Korterite võrdlus on tehtud kinnisvaraportaal KV.EE põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles