Fotod: Kuusalu mändide vahel ootab omanikku idülliline rannamaja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Tõeline maakodu ei pea sugugi suurte põldude vahel asuma. See helge elamu paikneb näiteks liivase mere ääres otse mändide vahel.

See avar rannamaja näeb välja nagu oleks sellel umbes sajandi jagu vanust ja hiljem lihtsalt korralikult ära renoveeritud. Tegelikult on tegemist aga üpris uue koduga, mis on ehitatud aastal 2013.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Viimistlusel on kasutatud palju puitu ja kvaliteetseid materjale. Paljud seinad on osaliselt kaetud huvitavate vintage-stiilis tapeetidega.

Foto: www.kv.ee

Modernse sisekujunduse asemel on eelistatud maalähedasi ja antiikseid mööblitükke. Majja sisse astudes on näha, et kodu on detailideni läbi mõeldud ja väga hoolikalt sisustatud.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Maja on kahekorruseline ning selles asub neli magamistuba, suur köök, tualettruum ja mere poole avanev terrassiga elutuba. Samuti asub maja keldrikorrusel saun, mille lavalt saab joosta otse jahutavasse merevette. 

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Majast on liivarand vaid 100 meetri kaugusel. Maja ümber on rajatud piirkonnale iseloomulike massiivsete paekiviplaatidega kõnniteed ja autode parkimisplats.

Foto: www.kv.ee

Kuidas sulle meeldiks sellises elada? Vaata maja lähemalt SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles