Fotod: ühetoaline kitsas kodu ei ole sugugi halb valik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SkandiaMäklarna / Gravity Home

Kõrged üürihinnad sunnivad nii mõnegi inimese kitsas ühetoalises korteris elama. See ei ole aga tingimata halb asi – väikese korteri saab täpselt samamoodi hubaseks koduks muuta.

See ühetoaline stuudiokorter asub Rootsis – seetõttu on korteris näha ka seal eriti populaarset Skandinaavia stiilis sisustust.

Foto: SkandiaMäklarna / Gravity Home

Väikesesse ruumi on ära mahutatud nii voodi, diivan, söögilaud kui ka väike kööginurk. Kuna värvid on valitud sobivad ja mööbel on kerge, tundub isegi kõikide nende asjadega tuba selline, et sinna mahuks veel nii mõnigi mööblitükk.

Foto: SkandiaMäklarna / Gravity Home

Ühevärvilistel helehallidel seintel on kasutatud palju dekoratsioone ja pilte, mis lisavad kogu korterile omapära ja kunstilisust.  

Kuna kodu on mõeldud pigem ühele inimesele, on korteris oleva kööginurga laeni ulatuvad kapid isegi pisut suured. Niisiis on kõige äärmine kapp kasutuses hoopis riidekapina.

Foto: SkandiaMäklarna / Gravity Home
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles