Foto: porgandipeenrast saaki koristanud pere leidis midagi ootamatut

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porgandid.
Porgandid. Foto: www.flickr.com

Sügis on ukse ees ja paljud aiapidajad võtavad peagi üles suve jooksul hoolega kasvatatud kraami. Selle käigus, selgub, võib maapõuest leida mõndagi põnevat. 

84-aastane Mary Grams kaotas kalli kihlasõrmuse 13 aastat tagasi ja oli tänaseks juba leppinud, et ta hinnalist ehet enam kunagi ei näe. Seda suurem oli tema üllatus, kui minia helistas ja teatas, et on sõrmuse leidnud. Veel suuremaks paisus üllatus aga siis, kui selgus, kust ja kuidas sõrmus leiti vahendab Country Living.

Nimelt oli sõrmusest läbi kasvanud porgand, mille Mary pere kevadel maha oli pannud. Saaki koristades ja porgandeid üles võttes naise poja pere ehte leidiski.

Sõrmus läks omal ajal rohimise käigus kaotsi ja kuigi naine päevi tähendusrikast ehet otsis, jäigi see kadunuks. Oma mehele naine kadumisest rääkida ei julenud, selle asemel asendas ta sõrmuse sarnase, kuid pisut väiksema ehtega ja lootis, et mees midagi ei märka.

Pojale naine kadumisest siiski rääkis ja nii teadiski minia kohe, kellele sõrmustatud porgandit pakkuda, kui ta selle üles võtnud oli. 

Mary mees on tänaseks kahjuks meie hulgast lahkunud, kuid nüüd, mil sõrmus käes, on naine kindel, et tobe oli kadumist mehe eest varjata. Arvestades, kui eriskummaliselt ehe taas päevavalgele tuli, usub ta, et leidmise üle oleksid nad mehega mõlemad tublisti naerda saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles