5 asja, mille ostmist augustis kindlasti vältida tuleks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Suve lõpp ahvatleb paljusid sügiseks valmistumise hoos sisseoste tegema, kuid tegelikult peaks praegu väga ettevaatlik olema: augustis osteldes võid kulutada oluliselt rohkem raha kui tegelikult vajalik. 

Nimelt on paljud asjad sel perioodil oluliselt kallimad kui muidu. Vaatame järele, milliste kodukaupadega võiks pisut oodata.

Televiisorid

Kuuldavasti on enne uue telehooaja algust väga raske leida teleritele häid diile. Kui hooaeg juba peal, tuleb märksa arvestatavamaid sooduspakkumisi kui praegu poodidest leida võib. Nii et kui vähegi kannatab, lükka uue teleri ost mõne kuu võrra edasi.

Apple´i tooted

Kuna Apple tuleb uute toodetega välja tavaliselt septembris või oktoobris, on august kõige kohutavam aeg selle tootja uute seadete ostmiseks. Praegu soetatud esemed on uute mudelite väljatuleku ajaks veel täiesti uued, nende väärtus kukub seega pöörase kiirusega.

Aiamööbel

Suve viimane kuu tundub paljudele olevat suurepäraseks ajaks uue aiamööbli soetamiseks: hinnad on ju võrreldes suve esimese poolega juba langenud küll. See on tõsi, kuid päris tõelised allahindlused sellele kaubale saabuvad alles septembris. Kannata veel õige pisut!

Jalgrattad

Ka nende hinnad pole veel päriselt all. Jalgrataste allahindlushooaeg algab sügisel ja kestab jõuludeni välja.

Ilmastikukindlad üleriided

Vastu sügist kerkivad selliste rõivaste hinnad lakke. Oota veidi - mida lähemale jõuludele, seda odavamaks need muutuvad.

Allikas: Country Living

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles