3 väga soodsat võimalust Eestis majaomanikuks saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Majaomanikuks saamine eeldab tohutuid väljaminekuid? Sugugi mitte, mõne päris kobeda maja saab Eestis kätte väga soodsalt.

Võtsime vaatluse alla kolm maja, mille hinnad jäävad alla 10 000 euro. Mõni neist nõuab rohkem, teine vähem tööd, kuid põnevad väljakutsed on need kõik ja õdusa elamise saab neist julge pealehakkamise korral samuti. 

Ükski neist ei asu küll Eesti suuremates linnades, mis tekitab ilmselt paljudes küsimuse, mida sealkandis peale hakata? Siinkohal on ehk paslik meenutada, et hakkaja-inimene leiab rakendust igal pool, vahel tasub kaaluda näiteks ise endale töökoha loomist.

1. Kaheksatoaline maja Valgas, 6900 eurot

Foto: KV.EE

Valgas ootab ostjat kaheksatoaline nelja korteriga maja, mille saab suurepäraselt ehitada kas ühepereelamuks või rajada majja endale korter ning ülejäänud pind välja üürida. Tööd majas ja aias küll jagub, kuid potentsiaali hoonel on.

2. Seitsmetoaline talu Mulgi külas Viljandimaal, 9000 eurot

Foto: KV.EE

Suures talumajas on renoveerimistöödega algust tehtud, osaliselt on ehitatud uued küttekehad. Maamõõtmistööd on praegu teostamisel, kuid hoonestatud osa juurde saab umbes 8000ruutmeetrise kinnistu. Ehe armas talumaja sobib hästi aastaringseks elamiseks.

3. Suur elumaja Vändras Pärnumaal, 10 000 eurot

Foto: KV.EE

Õdus maja Vändra alevikus ootab inimest, kes talle uue elu annaks. Esimene korrus on väljaehitatud, teisel korrusel eluruumid puuduvad ja selle saab kujundada oma äranägemise järgi. Maja üldpind on hetkel 108 ruutmeetrit. Hoone on pikalt tühjana seisnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles