Miks tegelikult mittte keegi seda Johnny Deppi kodu osta ei taha?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Deppi hobusefarm.
Johnny Deppi hobusefarm. Foto: SCANPIX

Johnny Depp püüab juba mõnda aega üht oma suurejoonelistest kodudest maha parseldada, aga see ei taha tal kuidagi õnnestuda. Ja kuuldavasti polevatki peamine põhjus kõrgevõitu hind.

Kuigi hind on krõbe kahtlemata: Depp tahab villa eest saada vähemalt 2,9 miljonit dollarit. Viimasel oksjonil oli kõrgeim pakkumine aga 1,4 miljonit. Selle lükkas näitleja tagasi ning otsustas lõpuks üldse oksjoni katkestada, vahendab Country Living.

Kuid kui jätta kõrvale see, et küsitavat hinda keegi selle Kentucky hobusefarmi eest maksta ei taha, tuleb tõdeda, et huvilisi üldse on väga vähe. Milles asi? Spekuleeritakse, et huvipuuduse võib tingida hiiglasliku farmi kohati väga kummaline sisekujundus, mida on tülikas ümber kujundama hakata. Näiteks katab farmi köögi põrandat terves ulatuses pehme vaipkate. Magamistoas aga laiutab voodisuurune teler. Ja nii edasi - kummalist leiduvat maja peal veel nii mõndagi.

Vaipkattega köök. / Scanpix
Vaipkattega köök. / Scanpix Foto: www.flickr.com

Farmis elas eelmise aasta alguseni Deppi ema Betty Sue. Pärast tema surma pole näitleja ei majja ega üldse Kentucky osariiki, kust ta tegelikult pärit on, absoluutselt kippunud. Seega pole maja alleshoidmisel mingit mõtet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles