Kolm olulist asjaolu, millele pöörata tähelepanu enne, kui üürid Airbnb korteri

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: Pexels / CC0 Licence

Airbnb on suurepärane alternatiiv majutusele hotellis. Paraku kaasnevad sellise majutusteenusega ka mitmed petuskeemid ja kelmused. popsugar.com loetleb kolm olulist nüansse, mida enne korteri broneerimist jälgida.

1. Tühistamispoliitika

Paindlikud reserveeringu tühistamistingimused annavad sulle oluliselt rohkem mänguruumi. Kuna tühistamistingimused võivad paiguti erineda, jälgi kindlasti, et sul nahk üle kõrvade ei tõmmataks.

2. Reitingud, kasutajate tagasiside

Loe läbi nii positiivne kui ka negatiivne tagasiside. Ole valvas ja kindlasti jälgi ka üürileandja enda reaktsiooni ning milliste argumentide toel ta negatiivsele kriitikale vastab. Kui ühtegi kommentaari tagasiside näol jäetud ei ole, tasub sul samuti valvas olla.

3. Naabruskond

Sul võib aimu olla ehk linnast, kus korteri broneerid, ent ülevaade sealsest naabruskonnast ja selle infrastruktuurist sul ilmselt puudub. Kasuta Google'i kaarte, et fikseerida sulle lähimad restoranid ja meelelahutuskohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles